Συνταγή : Ψαρονέφρι με γιαούρτι και ginger
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4-6 ΜΕΡΙΔΕΣ
Υλικά για το ψαρονέφρι:
2 ψαρονέφρια 500 γρ. το καθένα
2 κ.γ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. τριμμένη κανέλα
2 κ.γ. τριμμένο κύμινο
2 κ.γ. τριμμένο ginger
Αλάτι
Πιπέρι
Υλικά για το γιαούρτι:
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
2 κ.γ. τριμμένο ginger
1 κ.γ. τριμμένο κύμινο
10 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
Αλάτι
Πιπέρι
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ
ανα μερίδα
Θερμίδες 275 14%
Λίπος 7.8g 11%
Kορεσμένα 2.5g 13%
Πρωτείνες 45.5g 91%
Yδατάνθ. 2.4g 1%
Σάκχαρα 2.4g 3%
Αλάτι 0.118g 1.97%
Ινες 0g 0%